"СИЛЬНІ ТА СПРИТНІ"

Дошкільна група "Чомусики"

Турбота про здоров’я – найважливіша праця вихователя. Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віри в свої сили.

ВасильСухомлинський

З метою збереження та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку у нашому дошкільному закладі щомісяця проводиться День здоров’я. Режим руху, усвідомлення потреби в активній діяльності, ритми активності, відпочинку і сну є обов'язковими компонен­тами здорового способу життя.
Вихователі ясельної групи «Сонечко» та дошкільної групи «Чомусики» провели заняття: «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати». Вихованці дошкільної групи«Чомусики» разом з вихователем Вікторією КИЛИПКО та асистентом вихователя Людмилою МЕЛІХОВОЮ провели спортивне свято «Сильні та спритні». Розпочалося свято віршами про фізкультуру та спорт. Потім команди «Сонечко» та «Хмаринки» змагалися на швидкість в естафатах «Кенгуру», «Донеси м’яч в хустці», «Хто швидше», стрибали на фітбольних м’ячах, долали перешкоди, грали в гру «Хуга». Свято закінчилося веселим зимовим таночком та підрахунком голосів.
Перемогла дружба!
Всі учасники спортивного свята були нагороджені смачними подарунками.

/Files/images/asport/IMG_20211215_104805.jpg /Files/images/asport/IMG_20211215_110108.jpg /Files/images/asport/IMG_20211215_110950.jpg /Files/images/asport/IMG_20211215_111039.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.